Bestyrelsens beretning for 2015 for grundejerforeningen Gl. Asmild 

 

Vi har i årets løb holdt fire bestyrelsesmøder, hvor vi på det første konstituerede den nye bestyrelse. 

 

Grønne områder. 

 

Vi skifede entreprenør til Lars Glerup, da han kom med et billigere tilbud end vores tidligere entreprenør, Kristian fra Gjern have industri service. Græsset er i 2015 blevet slået 6 gange, inklusive en ekstra klipning i forsommeren for at holde det værste ukrudt væk. Vi har dog ikke været helt tilfredse med samarbejdet med Lars Glerup, og har valgt for 2016 at skifte tilbage til Gjern have industri service. 

 

I maj holdt vi den årlige oprydningsdag og kunne igen med glæde konstatere, at der er relativt lidt affald på vores områder. Vi vil holde fast i oprydningsdagen for fortsat at have et pænt område, men vil udvide arbejdet med et ”have-hold”, som for eksempel kan fjerne ukrudt på legepladsen og beskære træer og buske. 

 

I efteråret blev der lagt en gasledning ned på tværs af vores grønne områder. Vi er i bestyrelsen opmærksomme på, at vores arealer bliver genetableret som lovet. 

 

Bestyrelsen er af den opfattelse, at det er afgørende at fællesarealerne holdes for at vores område er attraktivt med store åbne områder. 

 

 

Vejene og vinteren. 

 

Det har igen været er godt år i forhold til vintervedligeholdelse, da vi kun har haft lidt sne.  

 

Vi har haft Kristian fra Gjern have industri service til at rydde sne og gruse. Vi synes i bestyrelsen, at der i det store hele er blevet ryddet tilfredsstillende, der har været et par enkelte ting, men dem har vi taget i opløbet. 

 

Vi har igen i år kørt med timeafregning for snerydningen, hvilket umiddelbart virker som en fornuftig strategi. Men med nye medlemmer i bestyrelsen har det alligevel været oppe at vende om det var bedre med en ”fast-pris”-aftale. Derfor vil vi iværksætte, at vi får erfaringsopsamlet, sådan at vi løbende – år for år – kan følge med i, hvad vi har brugt på vintervedligehold og dermed får synlighed for at strategien med timeafregning er den rigtige. 

 

Der afsættes igen i år 100.000 kr. til Vejfonden. 

 

 

Legepladsen. 

 

I foråret fik vi sat nyt legetårn op, og vi oplever fortsat at legepladsen og det nye legetårn bliver brugt flittigt, hvilket vi kun kan være tilfredse med. 

 

Før Sct. Hans malede Anders bordene ved legepladsen, og i det kommende år er det planen, at vi skal have udskiftet stolperne omkring bålpladsen og eventuelt også langs rutsjebanen. 

 

 

Øvrige ting: 

 

Vi holdt også i 2015 et Sct Hans arrangement, hvor man kunne grille og spise medbragt mad ved legepladsen. Der var et ordentligt bål og vi havde fået afgående skoleinspektør fra Houlkær skolen, Ole Birk Olesen, til at holde båltalen. En god aften med fint fremmøde, som vi naturligvis gentager i år. Vi satser på at kunne lokke præsten i Houlkær til at holde båltalen. 

 

Grundejerforeningen er ved at være færdigudbygget – én grund mangler at blive solgt på den sidste lille udstykning på Skaldehøjvej. I foråret har vi aftalt med kommunen at vi skal i dialog om etablering af vejen i den sidste udstykning. 

 

Vi har også været i kontakt med kommunen i forbindelse med den voksende råge-koloni i træerne ved rundkørslen ind til Skaglen. Kommenen sætter rågerne på deres ”reguleringsliste”, men opfordrer samtidig til at vi laver larm i skoven her i marts måned. Det kan få råger til at fortrække, da de ikke bryder sig om larm hvor de etablerer deres reder. Hermed er opfordringen givet videre. 

 

Til slut vil jeg gerne sige tak til bestyrelsen for et rigtigt godt samarbejde, tak for 2015, og med håb om et fortsat godt naboskab i 2016. 

 

Bestyrelsen i grundejerforeningen Gl. Asmild. 

 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite