Bestyrelsens beretning for 2017 for grundejerforeningen Gl. Asmild
 
Vi har i årets løb holdt fire bestyrelsesmøder.
 
 
Grønne områder.
Vores entreprenør Have-industri servicen fra Gjern har slået græsset seks gange i 2017, inklusive en ekstra klipning i forsommeren for at holde det værste ukrudt væk. Vi har fået lagt flis på ”skrænten” nedenfor Skaldehøjvej 76-78 og har iværksat beskæringer af beplantninger forskellige steder i foreningen – nogle af beskæringerne har dog måttet udsættes pga. det våde efterår. Vi har været fint tilfredse med Kristians arbejde, og fastholder ham til vedligehold af de grønne arealer i 2018.
 
I maj holdt vi den årlige oprydningsdag og kunne igen med glæde konstatere, at der er relativt lidt affald på vores områder. Vi havde også i 2017 et ”have-hold”, som bl.a. fjernede ukrudt på legepladsen.
 
Vi overtager i 2018 de sidste grønne områder ”Engen” øst for Skaldehøjvej. I forsommeren blev arealet rodfræset med undtagelse af et par lommer med fredede orkideer. Kommunen fik sået olieræddike i arealet for at fjerne frigivne næringsstoffer og konkurrere om pladsen med mælkebøtter, kvikgræs og tidsler. Det var meningen at biomassen fra olieræddiken skulle være fjernet i september, men det våde vejr gjorde at det ikke var muligt. I stedet er det aftalt at kommunen fjerner biomasse fra arealet en gang i løbet af 2018. Sidst på efteråret blev der plantet små grupper af træer ind og et kort hegn af hassel, sådan der bliver noget at gå tur efter. Planen er at Kristian fremadrettet skal slå trampestier i arealet og at hele arealet skal høstes (klippes og biomassen fjernes) én gang om året.
 
Bestyrelsen har også set på om der kan plantes små grupper af træer og anlægges trampestier på de øvrige grønne arealer – vest for Skaldehøjvej – et forslag hertil er udsendt som oplæg til diskussion her på generalforsamlingen.
 
Vejene og vinteren.
Vinteren var både i starten og slutningen af 2017 relativt mild, hvilket er godt ift. økonomien – det sene vintervejr vi netop har oplevet vil vise sig i 2018 regnskabet. Vi havde Steen Ib fra Vinkel til at rydde sne i vinteren 16/17 og har haft Kristian fra Gjern have industri service i denne vinter 17/18. Bestyrelsen finder, at der i det store hele er blevet ryddet tilfredsstillende, dog har cykelstierne i denne vinter enkelte gange ikke været ryddet tidligt nok.
 
Vi har løbende været i dialog med kommunen om færdiggørelse af de sidste ting med vejene, bl.a. slidlag på stien fra Skaldehøjvej til Skaglen. Kommunen siger de har en plan – vi håber det holder. Vi vil igen i år afsætte 100.000 kr. til Vejfonden.
 
 
Legepladsen.
Der er foretaget kontrol af legepladsen og vi planlægger at træet der skal males i foråret 2018.
 
Øvrige ting:
Vi holdt i 2017 Sct. Hans arrangement med præst i Houlkær kirke, Kirstine Jersin, som båltaler. Vi havde et fint fremmøde til bålet og forventer at gentager arrangementet i 2018.
 
Til slut vil jeg gerne sige tak til bestyrelsen for et rigtigt godt samarbejde, tak for 2017, med særlig tak til Lone og Anders for jeres indsats, og slutteligt med håb om et fortsat godt naboskab i 2018.
 
Bestyrelsen i grundejerforeningen Gl. Asmild.
 
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite